მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ღორის ფეხი
14:25
ღორის ფეხი


ღორის ფეხი

 

მასალა:

ღორის ფეხი 1ც.

თაფლი  1 ჩ/კ.

ნიორი 5 კბილი.

მიხაკი, ჯანჯაფილი, დაფქვილი წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ღორის ფეხი გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი, დავამატოთ მიხაკი, გასუფთავებული ნიორი (ნიორები მთლიანი ჩავყაროთ) და დავდგათ გაზქურაზე. ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 2 საათი (ქაფი მოვხადოთ). თაფლს დავამატოთ ცოტა ბულიონი (ხორცის ნახარში),  ჯანჯაფილი, მარილი, წიწაკა კარგად ავურიოთ, რათა მივიღოთ სოუსი. მოხარშული ღორის ფეხი ამოვიღოთ ბულიონიდან, წავუსვათ მომზადებული სოუსი და გამოვაცხოთ 220* ტემპერატურაზე კიდევ 45 წუთი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1844 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ფეხი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: