მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 5 » ღორის ხორცის ყაურმა
21:09
ღორის ხორცის ყაურმა


ღორის ხორცის ყაურმა

 

მასალა:

ღორის ხორცი (მჭლე) 500გრ.

ხახვი  3–4 თავი

პომიდორი 3ც.

ქინძი 50გრ.

ოხრახუში  5-6 ძირი

ნიორი 1-2 კბილი

წითელი ცხარე წიწაკა  1ც.

მარილი გემოვნებით

კარაქი  შესაწვავად.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და შევწვათ კარაქში, დავამატოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი და ვწვათ 2–3 წუთი, შემდეგ დავამატოთ კანგაცლილი წვრილად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ 5–10 წუთი. შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, დანაყილი ნიორი, დაჭრილი წიწაკა და კარგად ამოვურიოთ. გავაფორმოთ სალათის ფოთლებით. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 5884 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორცის ყაურმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: