მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ღორის ხორცი მოთუშული კომბოსტოთი
14:07
ღორის ხორცი მოთუშული კომბოსტოთი


ღორის ხორცი მოთუშული კომბოსტოთი

 

მასალა:

ღორის ხორცი 200გრ.

კომბოსტო 1 საშუალო თავი

სტაფილო  2ც.

ხახვი 2 თავი

მდოგვი (მარცვლები) 1 ს/კ.

არაჟანი 2 ს/კ.

პურის ფქვილი 3 ს/კ.

ტომატ–პასტა 3–4 ს/კ.

დაფნის ფოთოლი 1–2ც.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვთუშოთ, შემდეგ დავამატოთ გახეხილი სტაფილო ვთუშოთ 10 წუთი, დავამატოთ ტომატ–პასტა, არაჟანი, მარილი პილპილი, დაფნის ფოთოლი, ვთუშოთ 5 წუთი ბოლს დავამატოთ პურის ფქვილი, კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. კომბოსტო დავჭრათ წვრილად სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი მდოგვი,  კარგად ავურიოთ და მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ მოთუშული ხორცი, ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1745 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორცი მოთუშული კომბოსტოთი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: