მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 5 » ჭარხალი ქინძით და ნიორით
18:53
ჭარხალი ქინძით და ნიორით


ჭარხალი ქინძით და ნიორით

 

მასალა:

ჭარხლი 2 დიდი თავი

ხახვი 1 თავი

ქინძი 1 კონა

ნიორი 3–4 კბილი

ხმელი ქინძი 0.5 ჩ/კ.

მცენარეული ზეთი 2–3 ს/კ.

ძმარი 1–2 ს/კ.

დაფქვილი წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცივოთ, გავასუფთავოდ და გავხეხოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ქინძი, დანაყილი ნიორი, ხმელი ქინძი, წიწაკა, ძმარი, ზეთი, მარილი და კარგად ავურიოთ. (სურვილისამებრ ზეთის მაგივრად შეგვიძლია გამოვიყენოთ მაიონეზი).

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4052 | დაამატა: natia | ტეგები: ჭარხალი ქინძით და ნიორით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: