მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ბუტერბროტი ყაბაყით
19:31
ბუტერბროტი ყაბაყით


ბუტერბროტი ყაბაყით

 

მასალა:

თეთრი პური (ბატონი)

ყაბაყი 300გრ.

პომიდორი 2ც.

ნიორი 2 კბილი

ყველი 100გრ.

მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

პური დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ყაბაყი და პომიდორი გავასუფთავოთ და დავჭრათ კუბიკებად. დაჭრილი ყაბაყი ვთუშოთ ტაფაზე 5 წუთი, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 10 წუთი. მომზადებული მასა მოვათავსოთ თითოეული პურის ნაჭერზე, პურის ნაჭრები მოვათავსოთ ცხიმწამულ გამოსაცხობ ფორმაზე და თითოეულ პურის ნაჭერს ზემოდან დავადოთ თითო–თითო ნაჭერი ყველი, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 10 წუთის განმავლობაში, მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ მწვანილი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1810 | დაამატა: natia | ტეგები: ბუტერბროტი ყაბაყით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: