მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით
16:57
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით


ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით


მასალა:

ბულგარული წიწაკა 8ც.

ბრინჯი 1 ჭიქა

ხახვი 2 თავი

სტაფილო 2ც.

პომიდორი 2ც.

ნიორი 3 კბილი

წყალი  2 ჭიქა

დაფნის ფოთოლი 1ც.

ძმარი 3–4 ს/კ.

ცოტა შაქარი

პიტნა, ქინძი, ოხრახუში, წიწაკა და მარილი გემოვნებით,.

მომზადება:

მარინადის მოსამზადებლად წყალს დავამატოთ მარილი, დაფნის ფოთოლი, შაქარი, პიტნა, წიწაკა და ვხარშოთ 5 წუთი, შემდეგ დავასხათ ძმარი და წამოვადუღოთ. ბულგარული წიწაკა გავასუფთავდ (კეკლები გამოვაცალოთ) ბრთხილად, გავრეცხოთ, და ჩავაწყოთ მომზადებულ მარინადში, ვხარშოთ დაახლოებით 5 წუთი, შემდეგ გავაცივოთ და ამოვავსოთ ფარშით. ფარშის მოსამზადებლად  ხახვი და სტაფილო დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი,ოხრახუში, ნიორი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კანგაცლილი პომიდორი და ვთუშოთ კიდევ 5 წუთი, დავამატოთ მოხარშული ბრინჯი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2450 | დაამატა: natia | ტეგები: ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: