მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » ბრინჯის და პრასის ფხალი ქართულად
21:44
ბრინჯის და პრასის ფხალი ქართულად


ბრინჯის და პრასის ფხალი ქართულად

 

მასალა:

გრძელი ბრინჯი 1 ჭიქა

პრასი 2 ძირი

მზესუმზირის ზეთი 4 ს/კ.

ნიორი 2 კბილი

ხმელი ქინძი 1 ჩ/კ.

იმერული ზაფრანა 1 ჩ/კ.

ქინძი 3–4 ძირი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი (წყალი მთლიანად უნდა ჩაიშროს). პრასს მოვაშოროთ მწვანე ნაწილი, ხოლო თეთრი ნაწილი დავჭრათ მრგვალად, შევწვათ ზეთში დანაყილ ნიორთან ერთად, შემწვარი პრასი დავამატოთ მოხარშულ ბრინჯს, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ზაფრანა, ხმელი ქინძი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3027 | დაამატა: natia | ტეგები: ბრინჯის და პრასის ფხალი ქართულად | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: