მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ბრინჯი სოკოთი და ბოსტნეულით
17:41
ბრინჯი სოკოთი და ბოსტნეულით


ბრინჯი სოკოთი და ბოსტნეულით

 

მასალა:

ბრინჯი 1 ჭიქა

სოკო 200გრ.

სტაფილო 1ც.

დაკონსერვებული მწვანე ბარდა 1 ჭიქა

ხახვი 1 თავი

მცენარეული ზეთი 3 ს/კ.

პამიდორი  4ც.

წყალი 4 ჭიქა

კამა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბრინჯი გავრეცხოთ და შევწვათ ზეთში საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილ სოკოსათნ და ნახევარმთვარისებურად დაჭრილ ხახვთან ერთად, შემდეგ დავასხათ ადუღებული წყალი, დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი სტაფილო, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე 20–25 წუთი. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავამატოთ ბარდა და დაჭრილი პომიდორი. სუფრაზე გატანის წინ მოვაყაროთ დაჭრილი კამა.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 3006 | დაამატა: natia | ტეგები: ბრინჯი სოკოთი და ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: