მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ბრინჯი განსაკუთრებულად
17:39
ბრინჯი განსაკუთრებულად


ბრინჯი განსაკუთრებულად

 

მასალა:

მოხარშული ბრინჯი 4 ჭიქა

შაქარი 2 ს/კ.

ზეითუნის ზეთი 1-2 ს/კ.

გარგრის ჩირი, ქლიავის ჩირი და ქიშმიში 2-3 ჭიქა

ნიგოზი 100გრ.

მომზადება:

მოხარშულ ბრინჯს დავამტოთ გატარებული ნიგოზი, ზეთი ავურიოთ და მოვათავსოთ ბრინჯის ნაწილი პუდინგის ფორმაში, თავზე მოვაწყოთ ქლიავის ჩირი, შმდეგ ბრინჯი, შემდეგ გარგარის ჩირი, ისევ ბრინჯი, შემდეგ ქიშმიში, და ბოლოს ბრინჯი. ვხარშოთ წყლის აბაზანაზე 10–15 წუთი. შემდეგ ბრთხილად გადმოვიღოთ ფორმიდან და გავაფორმოთ ქლიავის ჩირის ნაჭრებით და ნიგვზის ლებნებით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1711 | დაამატა: natia | ტეგები: ბრინჯი განსაკუთრებულად | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: