მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » ბოსტნეული/ფხალეული


იმერული (პრასის მხალი)

                                                     

მასალა:

პრასი 1კგ.

ნიგოზი 2 ჩ/ჭ.

ნიორი 2–3 კბილი

ბროწეული 1ც.< ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3722 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ჭინჭარი ნიგვზით

 

მასალა:

ჭინჭარი  1 კგ.

ნიგოზი  200გრ.

მზესუმზირის ზეთი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1343 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კარტოფილის სალათა

 

მასალა:

5-6ც. პატარა კარტოფილი

1 კონა ქინძი

1 კონა ოხრახუში

1 მოზრდილი თავი ხახვი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1975 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ბადრიჯანი მეგრულად

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1 კგ.

ხახვი 3–4 ც.

მზესუმზირის ზეთი 300 გრ.

ძმარი 1 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1957 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


მწვანე წიწაკის სალათი

 

მასალა:

600გრ.  მწვანე ტკბილი წიწაკა

1 მოზრდილი თეთრი ხახვი

1 ს/კ. ლიმნის წვენი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1487 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ნიგვზიანი ლობიო

 

მასალა:

ლობიო  1კგ.

ნიგოზი  2 ჩ/ჭ. (დანაყილი)

ხახვი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4674 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ამოლესილი ლობიო

 

მასალა:

ხმელი ლობიო 600გრ.

ხახვი 100გრ.

ნიორი, ქინძი, სამშურა 1,5 ჩ/კ.

წიწაკა 1ც.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4328 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული (მალახტო)

 

მასალა:

ლობიო მწვანე 1კგ.

ნიგოზი 1 ჩ/ჭ.

ნიორი 2–3 კბილი

ქინძი 1 ძირი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4007 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კახური (ღანძილი)

 

ღანძილი ბალახოვანი მცენარეა შროშანისებრთა ოჯახისა. კრეფენ მის ქორფა ღეროებს, რომლებსაც ღია სალათისფერი დაკრავს. შეფოთლილი ღეროები უფრო უხეშია და შესაბამისად, უფრო დაბალი ხარისხისა. გაბსაკუთრებით სოფელ გომბორის ღანძილი ფასობს. მთაში დაკრეფილი ეს მცენარე საუკეთესოდ ითვლება. მოხარშულ ღანძილს კახეთის სოფლებში მთელი კვირა ინახავენ – ჩაყრიან ცივი წყლით სავსე თასში და დილა-საღამო წყალს უცვლიან. ვისაც დიდი ხნით სურს შენახვა, ამწნილებს ან აკონსერვებს, თუმცა, დამახასიათებელი ნაზი არომატი მაინც ახლადმოკრეფილ ღეროებს აქვს. მოხარშულ ღანძილს აზავებენ ძმრით, ქინძით, მარილითა და კახური მზესუმზირის ზეთით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3887 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ჭარხალი ქინძმარში

 

მასალა:

ჭარხალის ფოთლები 1კგ.

ქინძი 2 კონა (საშუალო)

კამა  2 კონა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1661 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 »