სიმინდის მარცვლები ნიგვზით
მასალა:
სიმინდის მარცვლები 400–500გრ.
ნიგოზი 1/2 ჭიქა
ნიორი 1–2 კბილი
ქინძი 5–6 ძირი
ბრინჯის და პრასის ფხალი ქართულად
გრძელი ბრინჯი 1 ჭიქა
პრასი 2 ძირი
მზესუმზირის ზეთი 4 ს/კ.
ნიორი 2 კბილი
ბადრიჯნის ფხალი
ბადრიჯანი 500გრ.
მზესუმზირის ზეთი 100მლ.
ხახვი 200გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი სულგუნი პომიდვრით და კარტოფილით
სულგუნი 400–500გრ.
კარტოფილი 1–2 დიდი თავი
პომიდორი 1–2ც.
მწვანე ხახვი გასაფორმებლად
პომიდორი ნიგვზით
პომიდორი 500გრ.
ნიგოზი 20გრ.
ქინძი 1 კონა
მწვანე ლობიო
მწვანე ლობიო 500გრ.
ხახვი 2 თავი
პომიდორი 3–4ც.
პრასი ნიგვზის სოუსით
პრასი 500გრ.
ნიგოზი 1 ჭიქა
ნიორი 3–4 კბილი
ქინძი 50გრ.
ველური პრასი ქართულად
ველური პრასი 500გრ.
ძმარი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ველური პრასი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ წყალში, შემდეგ და ... კითხვის გაგრძელება »
მუხუდოს სუპი
მუხუდო 400გრ.
ზეთი 120გრ.
კარტოფილი 400გრ.
ხახვი 140გრ.
ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა"
ვაშლი (მჟავე) 3ც.
ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.
ოხრახუში საშუალო კონა
არაჟანი 3 ს/კ.