მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ამოლესილი ლობიო
17:28
ამოლესილი ლობიო


ამოლესილი ლობიო

 

მასალა:

ხმელი ლობიო 600გრ.

ხახვი 100გრ.

ნიორი, ქინძი, სამშურა 1,5 ჩ/კ.

წიწაკა 1ც.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხმელი ლობიო დავალბოთ წყალში 3-4 საათის განმავლობაში და შემდეგ ვადუღოდ. პირველ ანადუღარ წყალს გადავაქცევთ და ახალ წყალში ვადუღებთ მანამ, სანამ მარცვლები არ დარბილდება. შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ზეთში მოშუშული ხახვი. დავამატოთ რეჰანი, წიწაკა, ქინძი და ნიორი. ლობიოს ნახარში წყალი გადავწუროთ და დარჩენილი ლობიო ამოვლესოთ. თუ მასა სქელი გამოვა, მაშინ ლობიოს ნახარშს დავუმატებთ. ბოლოს,  ლობიოს დავუმატებთ მარილს, ძმარს ან ტყემალს.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4194 | დაამატა: natia | ტეგები: ამოლესილი ლობიო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: