მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯანი მეგრულად
17:35
ბადრიჯანი მეგრულად


ბადრიჯანი მეგრულად

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1 კგ.

ხახვი 3–4 ც.

მზესუმზირის ზეთი 300 გრ.

ძმარი 1 ს/კ.

ბროწეულის მარცვლები 1 ჩ/ჭ.

ნიორი, წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

დაჭერით ბადრიჯანი, მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 1 სთ. შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი და გაწურეთ. ხახვი მოშუშეთ მზესუმზირის ზეთში. ჩაყარეთ ბადრიჯანი და შუშეთ. დაუმატეთ სუნელები, წვრილად დაჭრილი ნიორი, წითელი წიწაკა, ძმარი და ბროწეულის მარცვლები (თუ ბროწეული არ გაქვთ მაშინ ძმარი 2 ს.კ.). დაუმატეთ მარილი გემოვნებით და 4- 5 წუთი კიდევ შუშეთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1959 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი მეგრულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: