მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 17 » ბოსტნეულის ასორტი ყველით
14:37
ბოსტნეულის ასორტი ყველით


ბოსტნეულის ასორტი ყველით

 

მასალა:

ახალი კარტოფილი 4ც.

ბადრიჯანი 2ც.

ბულგარული წიწაკა 2ც.

პომიდორი 2ც.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 3 კბილი

ყველი 100გრ.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოთ და მოვხარშოთ. ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 15 წუთი, შემდეგ გავწუროთ და შევწვათ ზეთში. ბულგარული წიწაკა და ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად და შევწვატ ზეთში. გამოსაცხობ ფორმაში ჩავასხათ ზეთი, ჩავაწყოთ ბოსტნეული შემდეგი თანმიმდევრობით: პირველად კარტოფილი, შემდეგ ხახვი და ბულგარული წიწაკა, შემდეგ ბადრიჯანი, მრგვალად დაჭრილი პიმიდორი და მოვაყაროთ გახეხილი ყველი. თითოეულ ფენას მოვაყაროთ წიწაკა, დაჭრილი ნიორი და მარილი. გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1700 | დაამატა: natia | ტეგები: ბოსტნეულის ასორტი ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: