ბლინები ქათმის ღვიძლით
მასალა:
ბლინი 8ც.
ქათმის ღვიძლი 400გრ.
ხახვი 1–2 თავი
კვერცხი 3ც.
მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
ბლინი მოვამზადოთ ნებისმიერი მეთოდით. ქათმის ღვიძლი დავჭრათ წვრილად
და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, ვთუშოთ 15
წუთი, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული გახეხილი კვერცხი და კარგად ავურიოთ.
მომზადებული შიგთავსი, თითოეული გამომცხვარი (გაციებული) ბლინის ცენტრში მოვათავსოთ
და გადავახვიოთ კონვერტისებურად.
|