მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ბლინები ქათმის ღვიძლით
18:49
ბლინები ქათმის ღვიძლით


ბლინები ქათმის ღვიძლით

 

მასალა:

ბლინი 8ც.

ქათმის ღვიძლი 400გრ.

ხახვი 1–2 თავი

კვერცხი 3ც.

მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ბლინი მოვამზადოთ ნებისმიერი მეთოდით. ქათმის ღვიძლი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, ვთუშოთ 15 წუთი, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული გახეხილი კვერცხი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული შიგთავსი, თითოეული გამომცხვარი (გაციებული) ბლინის ცენტრში მოვათავსოთ და გადავახვიოთ კონვერტისებურად.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1731 | დაამატა: natia | ტეგები: ბლინები ქათმის ღვიძლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: