მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » ბეფსტროგანოვი
21:08
ბეფსტროგანოვი


ბეფსტროგანოვი

 

მასალა:

საქონლის ხორცი (რბილობი) 500გრ.

არაჟანი 3 ს/კ.

ტომატ–პასტა 1 ს/კ.

ხახვი 2 თავი

პურის ფქვილი 2 ს/კ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, შევწვათ ზეთში, დავამატოთ დაჭრილი ხახვი, კვლავ მოვთუშოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, ავურიოთ, დავამატოთ არაჟანი, ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში ხორცის მომზადებამდე. გავაფრომით, კარტოფილით, კიტრით, პომიდვრით და კამით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2414 | დაამატა: natia | ტეგები: ბეფსტროგანოვი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: