მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » ბასმა
14:45
ბასმა


ბასმა

 

მასალა:

კარტოფილი 5ც.

ხორცი (საქონლის, რბილობი) 150გრ.

სალა ან ბეკონი -150გრ.

ხახვი 2 თავი

კომბოსტო 50გრ.

მწვანე ლობიო 150გრ.

ბულგარული წიწაკა 2ც.

პომიდორი 3ც.

სტაფილო 2ც.

ყაბაყი 1ც.

ხმელი ქინძი, ოხრახუში, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სალა ან ბეკონი მოვათავსოთ ქვაბის ძირში, თავზე მოვაწყოთ წვრილად დაჭრილი ხორცი, მოვაყაროთ მარილი, ქინძი, წიწაკა, შემდეგი ფენაა ნახევარმთავრისებურად დაჭრილი ხახვი, გახეხილი სტაფილო, დაჭრილი კარტოფილი და პომიდორი, დატეხილი ლობი, დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, დაჭრილი ყაბაყი და კომბოსტო (ყველა ფენას ვაყრით მარილს, ქინძს და წიწაკას) შემდეგ ქვაბი დავდგათ გაზქურაზე, დავაფაროთ თავზე და ვხარშოთ საათნახევარი ან ორი საათი. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1405 | დაამატა: natia | ტეგები: ბასმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: