მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ბადრიჯნით ფარშირებული პომიდორი
17:31
ბადრიჯნით ფარშირებული პომიდორი


ბადრიჯნით ფარშირებული პომიდორი

 

მასალა:

პომიდორი 3ც.

ბადრიჯანი  1ც.

ხახვი 1 თავი

მცენარეული ზეთი 2 ს/კ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) 2 ს/კ.

ნიორი 1-2 კბილი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდვრებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი. შემდეგ პომიდორს კოვზით ბრთხილად ამოვაცალოთ რბილობი. ბადრიჯანი გავასუთავოდ, დავჭრათ წვრილად, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 4–5 წუთი, გავწუროთ და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ზეთში შემწვარი ხახვი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, პილიპილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული ფარშით ამოვავსოთ პომიდვრები,  მოვაყაროთ დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი), მოვაპკუროთ ზეთი დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში. მომზადების შემდეგ სუფრაზე გატანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1527 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯნით ფარშირებული პომიდორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: