მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 22 » არაჟნის პეროგი
17:20
არაჟნის პეროგი


არაჟნის პეროგი

 

მასალა:

ცომი:

არაჟანი 200გრ.

მარგარინი 200გრ.

პურის ფქვილი დაახლოებით 500გრ.

1 ჩ/კ. სოდა 1 ს/კ. ძმარში ათქვეფილი.

 

შიგთავსი:

ნებისმიერი ჯემი ან მურაბა.

 

მომზადება:

დარბილებულ მარგარინს დავამატოთ არაჟანი, სოდა–ძმრით, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, ცომი გავყოთ  ორ ნაწილად, ცომის ერთი ნაწილი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ ჯემი, დავაფაროთ მეორე გაბრტყელებული ცომი, წავუსვათ არაჟანი, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 15–20 წუთი (ძალიან არ გამოვაშროთ).

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3364 | დაამატა: natia | ტეგები: არაჟნის პეროგი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: