ახალი კარტოფილი
უკრაინულად
მასალა:
ღორის ხორცი (რბილობი) 200გრ.
ახალი კარტოფილი 500გრ.
კამა, ოხრახუში, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
კარტოფილს დავასხათ ცივი წყალი, დავამატოთ მარილი და მოვხარშოთ. ხორცი დავჭრათ და შევწვათ ზეთში, კარტოფილი
როდესაც მოიხარშება გადავწუროთ წყალი, დავამატოთ შემწვარი ხორცი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი,
პილპილი კარგად ავურიოთ, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ 5 წუთი. სუფრაზე გავითანოთ
ცხლად.
|