მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » აჯაფსანდალი პომიდვრით
12:23
აჯაფსანდალი პომიდვრით


აჯაფსანდალი პომიდვრით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 500გრ.

ხახვი 2 თავი

ტკბილი (ბულგარული) წიწაკა 2ც.

ნიორი 2 კბილი

პომიდორი 800გრ. 

ზეთი 2ს/კ

ოხრახუში, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, კამა და მარილი გემოვნებით. 

მომზადება:

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ყუნწი, გავრეცხოთ, შევწვათ უცხიმოდ, მოვაცილოთ კანი და დავანაწილოთ სიგრძივ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში. პომიდორი გავფცქვნათ, დავჭრათ, წამოვადუღოთ, გავხეხოთ საცერში, დავასხათ მოშუშული ხახვს, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, გათუთქული და დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ვხარშოთ შესქელებამდე. შევურიოთ გამზადებული ბადრიჯანი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, კამა, მოვაყაროთ მარილი, ვადუღოთ 5 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და შევაგრილოთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 6782 | დაამატა: natia | ტეგები: აჯაფსანდალი პომიდვრით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: