მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » აირღუმელში შემწვარი სალა კარტოფილით და სტაფილოთი
14:05
აირღუმელში შემწვარი სალა კარტოფილით და სტაფილოთი


აირღუმელში შემწვარი სალა კარტოფილით და სტაფილოთი

 

მასალა:

კარტოფილი 5ც.

სალა 100–200გრ.

ხახვი 3 თავი

სტაფილო 2ც.

არაჟანი 3 ს/კ.

რძე 150მლ.

მაიონეზი, მიხაკი, ხმელი ქინძი, მუსკატის კაკალი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

არაჟანი გავხსნათ რძეში, მოვაყაროთ მარილი, დავამატოთ გახეხილი მუსკატის კაკალი და კარგად ავურიოთ. კარტოფილი გავასუფთავოდ და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავამატოთ მიხაკი, ხმელი ქინძი, წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. ფორმის ძირში მოვათავსოთ წვრილად დაჭრილი სალა, მოვაწყოთ დაჭრილი შესუნელებული კარტოფილი, შემდეგ დაჭრილი სტაფილო, ისევ კარტოფილი, წავუსვათ მაიონეზი და ასე გავიმეოროთ რამოდენიმე ფენა, ბოლო ფენას კარტოფილს მოვასახათ არაჟანი შევდგათ აირღუმელში 200* ტემპერატურაზე დაახლოებით 1,5 საათით. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1634 | დაამატა: natia | ტეგები: აირღუმელში შემწვარი სალა კარტოფილით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: