შინდის შეჭამანდი ნიგვზით (რაჭულად)
მასალა:
შინდის ჩურჩა 300გრ.
ხახვი 2-3 თავი
ნიგოზი 200გრ.
სიმინდის ფქვილი 2-3 ს/კ.
... კითხვის გაგრძელება »
მწვანე ლობიოს ფხალი
1.5კგ. მოხარშული მწვანე ლობიო
2 თავი ხახვი
4-5 კბილი ნიორი
1 კონა ქინძი და რამდენიმე ღერი ოხრახუში
აჭარული (კეჟერა ფხალი ბრინჯით)
3 კონა კეჟერა ფხალი30ც.
100გრ. ბრინჯი
3 თავი ხახვი
100გრ. კარაქი
იმერული (ეკალას ფხალი ნიგვზით)
1კგ. ეკალა200გრ. ნიგოზი5 ს/კ. ძმარი1 კონა ქონდარი3 კბილი ნიორიერთნახევარი კონა ქინძი1 კონა ომბალოწიწაკა და ... კითხვის გაგრძელება »
ამოლესილი წითელი ლობიო იმერულად
ლობიო 1 კგ.
ხახვი 2 თავი
ქინძი 6 ძირი
ტყლაპი 50 გრ.
მათიკო ელბაქიძის (ბადრიჯნის ხიზილალა)
1კგ. ბადრიჯანი
2 კბილი ნიორი
0,5 ჩ/ჭ. ზეთი
1 ს/კ. ტომატი-პასტა ... კითხვის გაგრძელება »
კვერცხიანი სატაცური
სატაცური 500გრ.
კვერცხი 2–3ც.
ხახვი 2–3 თავი
ქინძი 1 კონა
კითხვის გაგრძელება »
აფხაზური (აყრდცა _ ლობიოს შეჭამანდი)
ლობიო 100გრ.
ნიახური 1 ძირი
ოხრახუში 1 ძირი
ტარხუნის წვნიანი თბილისურად
კარტოფილი 3-4ც.
ნიორი 4-5 კბილი
წითელი ჭარხლის ფხალი
წითელი ჭარხლის ფოთოლი 1კგ.
ნიგოზი 100გრ.
ხმელი სუნელები თითო ჩ/კ.
მწვანილი თითო კონა