თევზი კვერცხით
მასალა:
თევზი კარასი 700გრ.
კვერცხი 4ც.
მაიონეზი 100გრ. ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი ბეკონით
თევზის ფილე 600გრ.
ბეკონი 200გრ.
ყველი 200გრ. ... კითხვის გაგრძელება »
ყველში და კვერცხში შემწვარი კალმახი
ზღვის კალმახი თავის გარეშე 700გრ.
ყველი 100გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
თევზი არაჟნის და ხახვის სოსში
თევზი (ნებისმიერი) 4ც.
ხახვი 3 თავი
არა ... კითხვის გაგრძელება »
ქაფში (ხამსა) აირღუმელში
ქაფშია (ხამსა) 1,5კგ.
პომიდორი 3ც.
ხახვი 4 თავი
natia | თარიღი: 03.09.2011 | კომენტარი (0)
თევზის კატლეტი
თევზი საიარა (ზეთოვანი) 1 ქილა
მოხარშული ბრინჯი 100გრ.
ფოლგაში მწვანილთან ერთად შემწვარი ვარდისფერი ორაგული
თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.
1ც. ლიმონის წვენი
კამა (ან ნებისმიერი მწვანილი), პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:< ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი ნაზ სუფლეში
თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული ან სხვა) 500გრ.
კვერცხი 2ც.
რძე 250 მლ.
კეჩუპი ან ტომატპასტა 5ს/კ.
ფოლგაში გამომცხვარი ორაგული
ორაგული ან კალმახი 500გრ.
კამის ფესვი 1ც.
ლიმონი 1ც.
პილპილი და მარილი გემოვნებით.
თევზი როზმარინით, ფოლგაში გამომცხვარი
თევზი (ქარიყლაპია ან კალმახი) 500-700გრ.
როზმარინი 2–3 ტოტი
ხახვი 150გრ.
ლიმონი 150გრ.