ხახვსა და არაჟანში მოთუშული თევზი
მასალა:
თევზის ფილე (ორაგულის ან სხვა) 500გრ.
ხახვი 250გრ.
არაჟანი (ან ნაღები, მაიონეზი) 300-400გრ.
მცენარეული ზეთი შესაწვავად
სილიოტკის მარინადი
სილიოტკა 1კგ.
ძმარი 300 მლ.
ხახვი 2ც.
ცხარე წიწაკა (პაპრიკა) და მარილი გემოვნებით.
... კითხვის გაგრძელება »
თევზი „ოცნება"
თევზის ფილე ნებისმიერი 500გრ.
ყველი 150გრ.
პომიდორი 300გრ.
ტომატპასტა ან კეჩუპი 5ს/კ.
აირღუმელში შემწვარი კამბალა
კამბალა 500გრ.
ნახევარი ლიმონის წვენი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
თევზის კატლეტი
თევზის ფილე (Горбуша, ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.
კვერცხი 2ც.
მცენარეული ზეთი შესაწვავად ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი ყველით
თევზის (Горбуша, ვარდისფერი ორაგული) ფილე 500გრ.
მაიონეზი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება;
თევზი „ტარტას" სოუსით
თევზის ფილე ორაგული ან სხვა 500გრ.
კვერცხი 1ც.
დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად
თევზი ყველიან–ნაღებიანი სოუსით
თევზის ფილე (ორაგული და ა.შ.) 500გრ.
ნაღები 250 მლ.
კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
თევზი პირშუშხას სოუსით
თევზის ფილე (ორაგული და ა.შ.) 300გრ.
ფქვილი ამოსავლებად
შემწვარი ორაგული
ორაგული 1კგ.
სტაფილო 200გრ.
კვერცხი 1-2ც.
კითხვის გაგრძელება »