კალენდარი | « დეკემბერი 2023 » | ორ | სამ | ოთხ | ხუთ | პარ | შაბ | კვ | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
...... |
|
|
მთავარი » ნამცხვრები

ყავის ნამცხვარი
მასალა:
ბისკვიტი:
კვრცხი 2ც.
შაქარი 0,5 ჭიქა
პურის ფქვილი 0,5 ჭიქა
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 3936 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 21.10.2011
|
|

ნამცხვარი „ჭრელა"
მასალა:
ხაჭო 400გრ.
არაჟანი 200 დან 500გრ–მდე.
კაკაო 3 ს/კ.
შოკოლადი 1 პლიტკა (150–200გრ).
ნაღები 100გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 3101 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 21.10.2011
|
|

ნამცხვარი „მინი ნაპოლეონი"
მასალა:
ცომი:
კვერცხი 1ც.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი 3 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 2869 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 21.10.2011
|
|

ლიმონის ნამცხვარი
მასალა:
ქვედა ფენა:
პურის ფქვილი 160გრ. (დაახლოებით 1 ჭიქა 250მლ)
მარილი 1/4 ჩ/კ.
შაქარი 35გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 2107 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 21.10.2011
|
|

ნამცხვარი ნაპოლეონი ნიგვზით
მასალა:
ცომი:
კვერცხი 1ც.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი 3 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 4418 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 21.10.2011
|
|
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 2079 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 19.10.2011
|
|

ნამცხვარი „სნიკერსი"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 3,5 ჭიქა
შაქარი 2 ჭიქა
კვერცხი 5ც.
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 5966 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 19.10.2011
|
|

ნამცხვარი „ზღარბი"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 700გრ.
კვერცხი 6ც.
შაქარი 200გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 3113 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 19.10.2011
|
|

ნამცხვარი იდეალი
მასალა:
პურის ფქვილი 2 ჭიქა
რძე 0,5 ჭიქა
კვერცხი 4ც.
შაქარი 2 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები |
ნანახია: 8590 |
დაამატა: natia |
თარიღი: 19.10.2011
|
|

ნამცხვარი „ესკიმო"
მასალა:
ბისკვიტი:
პურის ფქვილი 1,5 ჭიქა
შაქარი 2 ჭიქა
natia |
თარიღი: 19.10.2011
|
|
|
|