მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » ნამცხვარი „ზღარბი“
17:56
ნამცხვარი „ზღარბი“


ნამცხვარი „ზღარბი"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 700გრ.

კვერცხი 6ც.

შაქარი 200გრ.

კარაქი 200გრ.

არაჟანი 200გრ.

გამაფხვიერებელი 1 პაჩკა

ვანილი 1 პაჩკა.

 

კრემი:

სგუშონი 1 ქილა

კარაქი 200გრ.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად მიქსერით, დავამატოთ გამდნარი კარაქი, არაჟანი, გამაფხვიერებელი, ვანილი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული ცომი დავასხათ გამოსაცხობ ფორმაზე და ვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 20–25 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარი ბისკვიტი ცოტა გავაცივოთ, შემდეგ ჭიქის საშუალებით ამოვჭრათ რგოლები, ბისკვიტის დარჩენილი ნაწილები დავფხვნათ. თითოეული რგოლი გავჭრათ შუაზე, ერთ ნაწილს წავუსვათ კრემი, დავაფაროთ მეორე ნაწილი, წავუსვათ კრემი თავზე და ირგვლივ და ამოვავლოთ დაფხვნილ ბისკვიტში, ასევე დავკრემოთ დანარჩენი რგოლებიც.

 

კრემის მომზადება:

კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ სგუშონი და კვლავ ავთქვიფოთ ერთანი მასის მიღებამდე.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 3161 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „ზღარბი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: