მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » ნამცხვარი იდეალი
17:55
ნამცხვარი იდეალი


ნამცხვარი იდეალი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

რძე 0,5 ჭიქა

კვერცხი 4ც.

შაქარი 2 ჭიქა

ნიგოზი 0,5 ჭიქა

კარაქი ან მარგარინი 150გრ.

თაფლი 3 ს/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

კაკაო 2 ს/კ.

შვრია (ჰერკულესი) 1 ჭიქა

ქიშმიში გემოვნებით.

 

კრემი:

მოხარშული სგუშონი 1 ქილა

კარაქი 200გრ.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ მარგარინი და კვლავ ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ თაფლი, კაკაო, მოხალული წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, ქიშმიში, რძე, შვრია (ჰერკულესი), ფქვილი, სოდა და ყველაფერს კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა ჩავასხათ პერგამენტჩაფარებულ კარაქწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში და შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ ტემპერატურაზე, ვაცხოთ 30–35 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ და გავჭრათ 2 ნაწილად, ერთი ნაწილს წავუსვათ კრემი, დავაფაროთ მეორე ნაწილი, მთლიანად დავფაროთ კრემით და გავაფორმოთ დაჭრილი ნიგოზით და ქიშმიშით.

 

კრემის მომზადება:

კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ სგუშონი და ავთქვიფოთ ერთანი მასის მიღებამდე.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 8735 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი იდეალი | რეიტინგი: 4.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: