მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » ღორის ხორცის ალადები
21:27
ღორის ხორცის ალადები


ღორის ხორცის ალადები

 

მასალა:

ღორის ხორცი 500 გრ.

კვერცხი 2 ც.

სახამებელი (კრახმალი) 2 ს/კ.

მაიონეზი 2 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი მოვხარშთ ნახევრად, შემდეგ დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი, სახამებელი, მაიონეზი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა სუფრის კოვზით მოვათავსოთ ზეთდასხმულ ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1922 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორცის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: