ღვიძლი „საიდუმლოთი"
მასალა:
ძროხის ღვიძლი 700გრ.
ნაღები 1 ჭიქა
არაჟანი 100გრ.
ლორი 100გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
წითელი ლობიო ხორცით
მოხარშული წითელი ლობიო 500გრ.
ღორის ხორცი (რბილი ნაწილი ქონიანად) 400გრ.
ხახვი 1–2 თავი
ნიორი 3 კბილი
მაკარონი ლორით და სოკოთი
მაკარონი 200გრ.
ლორი 300გრ.
სოკო 300გრ.
ხახვი 2 თავი
კითხვის გაგრძელება »
სპაგეტი ხორცით და ბოსტნეულით
მასლა:
მაკარონი (სპაგეტი) 100გრ.
ხორცი (ღორის, ძვლის გარეშე) 50გრ.
ბულგარული წიწაკა კუბიკებად დაჭრილი 100გრ.
პარკი ლობიო 1 ... კითხვის გაგრძელება »
ლობიო ოსურად
თეთრი ლობიო 100გრ.
ხორცი (ღორის, ძვლის გარეშე) 40გრ.
სტაფილო 3ც.
კარტოფილი სალით
სალა 500გრ.
კარტოფილი 700–800გრ.
ნიორი 2 კბილი
მაკარონი სალით და ხაჭოთი
მაკარონი 100გრ.
სალა 50გრ.
მარილიანი ხაჭო 50გრ.
მარილი გემოვნებით.
მაკარონი ფლოტსკურად
ხახვი 1 თავი
ნიორი 5 კბილი
ხორცის ფარში 60გრ.
ბეფსტროგანოვი
საქონლის ხორცი (რბილობი) 500გრ.
არაჟანი 3 ს/კ.
ტომატ–პასტა 1 ს/კ.
ხორცი „ზღარბი"
საქონლის ხორცის ფარში 500გრ.
ბრინჯი 1 ჭიქა
კვერცხი 1ც.
არაჟანი 200გრ.