საზაფხულო ტეფტელი
მასალა:
ხორცის ფარში (საქონლის ან ღორის) 200გრ.
ხახვი 2 თავი
პომიდორი 1ც.
სტაფილ ... კითხვის გაგრძელება »
ბადრიჯანი შიგთავსით
ბადრიჯანი 2–3ც.
ხორცის ფარში 300–400გრ.
პომიდორი 3–4ც.
ლულა - ქაბაბი
500გრ. ცხვრის ხორცი
75გრ ... კითხვის გაგრძელება »
ხორციანი ბლინჩიკები
ფქვილი 2–3 ჭიქა
კვერცხი 3–4ც.
... კითხვის გაგრძელება »
სოსისი ყველით
სოსისი 7ც.
ყველი 50გრ.
ხორცის ბურთები კვერცხით
ფარში (ღორის+ საქონლის) ... კითხვის გაგრძელება »
რულეტები ლორით ყველითა და ნივრით
სომხური ლავაშის რულეტი
სომხური ლავაში (თხელი) ... კითხვის გაგრძელება »
ხორცით ფარშირებული ბლითები
ბლითები (ბუბლიკები) 200გრ ... კითხვის გაგრძელება »
კატლეტი მწყერის კვერცხით „ფარშევანგის თვალი"