მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1342
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » საქონლის ენა არაჟნის სოუსში
21:23
საქონლის ენა არაჟნის სოუსში


საქონლის ენა არაჟნის სოუსში

 

მასალა:

საქონლის ენა

ხახვი 1 თავი

არაჟანი 100 გრ.

პურის ფქვილი 1 ს/კ.

ყველი 2 ნაჭერი

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

საქონლის ენა დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ კიდევ ორი წუთი, დავამატოთ არაჟანი, ფქვილი, მარილი, კარგად ავურიოთ და კვლავ ვთუშოთ ორი წუთი, ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ყველი და გადმოვდგათ გაზქურიდან. მივირთვათ მოხარშულ წიწიბურასთან ერთად.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2686 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონლის ენა არაჟნის სოუსში | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: