საქონლის ენა არაჟნის
სოუსში
მასალა:
საქონლის ენა
ხახვი 1 თავი
არაჟანი 100 გრ.
პურის ფქვილი 1 ს/კ.
ყველი 2 ნაჭერი
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
საქონლის
ენა დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავმატოთ წვრილად
დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ კიდევ ორი წუთი, დავამატოთ არაჟანი, ფქვილი, მარილი,
კარგად ავურიოთ და კვლავ ვთუშოთ ორი წუთი, ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ყველი
და გადმოვდგათ გაზქურიდან. მივირთვათ მოხარშულ წიწიბურასთან ერთად.
|