ღორის ხორცის ფილე არაჟნის სოუსით
მასალა:
ღორის ხორცის ფილე 1კგ.
არაჟანი 100გრ.
წყალი 200მლ.
ნიორი 3–4 კბილი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ფილე დავჭრათ ნაჭრებად, დავბეგვოთ, მოვაყრაოთ მარილი, წიწაკა,
გადავახვიოთ რულეტისებურად და მოვათავსოთ ფორმაზე, შემდეგ რულეტებს მოვაყაროთ
დანაყილი ნიორი, მოვასხათ წყალში გახსნილი არაჟანი, გადავაფაროთ ფოლგა და შევდგათ
აირღუმელში 1 საათით, შემდეგ მოცვაცალოთ ფოლაგა და კვლავ შევდგათ აირღუმელში 1
საათით.
|