თევზის კატლეტი
მასალა:
თევზის ფილე (Горбуша, ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.
კვერცხი 2ც.
მცენარეული ზეთი შესაწვავად
კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით
მომზადება:
თევზის ფილე დავჭრათ პატარა კუბიკებად, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი
კამა, ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გაცხელებულ
ზეთდასხმულ ტაფაზე მოვათავსოთ კატლეტები და შევწვათ დაბალ ცეცხლე ორივე მხრიდან.
მომზადების შემდეგ გარნირად დავუდოთ მოხარშული ბრინჯი და გავაფორმოთ მწვანილით.
|