მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 31 » თევზის კატლეტი
21:42
თევზის კატლეტი


თევზის კატლეტი

 

მასალა:

თევზის ფილე (Горбуша, ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.

კვერცხი 2ც.

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ პატარა კუბიკებად, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა, ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გაცხელებულ ზეთდასხმულ ტაფაზე მოვათავსოთ კატლეტები და შევწვათ დაბალ ცეცხლე ორივე მხრიდან. მომზადების შემდეგ გარნირად დავუდოთ მოხარშული ბრინჯი და გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1781 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის კატლეტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: