შქმერული
მასალა:
წიწილა 1ც. (300-400გ)
ნიორი 7 კბილი
ცხვრის ხორცის მწვადი
ცხვრის (წელის მხარე) ... კითხვის გაგრძელება »
ინდაურის მწვადი
ინდაურის ხორცი (ფილე მკერდის) 500გრ ... კითხვის გაგრძელება »
ქათამი მაყვლის სოუსით
ქათმი 1,2კგ.
ერბო 50 ... კითხვის გაგრძელება »
იხვი შინდით
იხვი 1,5-2 კგ.
ხახვი 500გრ ... კითხვის გაგრძელება »
წიწილა 500–700გრ.
კარაქი შესაწვავად
ნიორი 5–7 კბ ... კითხვის გაგრძელება »
კუპატი იმერულად
ღორის ხორცი (რბილობი, ზომიერად ცხიმიანი ... კითხვის გაგრძელება »
ღვიძლის ძეხვი
ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი 1 კგ ... კითხვის გაგრძელება »
ცხვრის ხორცი კომშით
ცხვრის ხორცი (რბილობი, ... კითხვის გაგრძელება »
ქართული სოუსი
ძროხის ხორცი (ცხიმოვანი) 1,5 კგ.
... კითხვის გაგრძელება »