მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » შქმერული
18:03
შქმერული


შქმერული

 

მასალა:

წიწილა 500–700გრ.

კარაქი შესაწვავად

ნიორი 5–7 კბილი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწილა გავასუფთავოთ და გავჭრათ მკერდის ხაზზე შუაზე, ისე რომ მთლიანად მოთავსდეს ტაფაზე. წიწილას მოვაყაროთ შავი წიწაკა, მარილი. კარაქი გავადნოთ და მოვათავსოთ წიწილა ტაფაზე ზურგით ზემოთ და შევწვათ ორივე მხრიდან. ნიორი დავნაყოთ, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ დაახლოებით 2/3 ჭიქა წყალი, კარგად ავურიოთ და აღნიშნული მასა მოვასხათ ტაფაზე. დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ დაბალ ტემპერატურაზე 10–12 წუთი. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2011 | დაამატა: natia | ტეგები: შქმერული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: