მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ღვიძლის ძეხვი
17:59
ღვიძლის ძეხვი


ღვიძლის ძეხვი

 

მასალა:

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი 1 კგ.

ცხვრის ან ღორის ნაწლავები 150გრ.

ხახვი 4–5 თავი

ერბო 100გრ.

ოხრახუში საშუალო კონა

დაფქვილი შავი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ნაწლავები გავასუფთავოთ. წვრილად დავჭრათ ოხრახუში და ხახვი, დავამატოთ მარილი, შავი წიწკა და კარგათ ავურიოთ. ღვიძლი გავასუფთავოთ და დავჭრათ წვრილად, ავურიოთ ხახვისგან მომზადებული მასა. ნაწლავები გამოვტენოთ მომზადებული ფარშით. გამოტენილი ნაწლავები დავჩხვლიტოთ რამოდენიმე ადგილას მსხვილი ნემსით, რათა შეწვისას არ დაიშალოს. ტაფაზე გავაცხელოთ ერბო, დავაწყოთ ძეხვი და შევწვათ ყველა მხრიდან დაახლოებით 25 წუთი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1385 | დაამატა: natia | ტეგები: ღვიძლის ძეხვი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: