მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ვაშლის ქაბაბი
12:43
ვაშლის ქაბაბი


ვაშლის ქაბაბი

 

მასალა:

ვაშლი 5–6ც.

ფქვილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი ან ერბო შესაწვავად

შაქარი მოსაყრელად.

მომზადება:

ვაშლი გავფცქვნათ, დავჭრათ მრგვალად, ამოვავლოთ ცხელ ცომში, ტაფაში ცავასხათ ზეთი ან ერბო, ცორა კარგად გაცხელდება ამოვლებული ვაშლების ნაჭრები ტაფაზე დავაწყოთ და შევწვათ. ბოლოს მოვაყაროთ შაქარი გემოვნებით.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2219 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის ქაბაბი | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: