მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ვაშლის ჯემი
21:42
ვაშლის ჯემი


ვაშლის ჯემი

 

მასალა:

ვაშლი (დაჭრილი)  1კგ.

შაქრის ფხვნილი 3  /.

წყალი 2  /.

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი, დავაყაროთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე არ ჩაიხარშება. შემდეგ დავამატოთ დარჩენილი 2 ჩაის ჭიქა შაქარი და ვხარშოთ.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 4882 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის ჯემი | რეიტინგი: 4.5/2
სულ კომენტარები: 1
1 iako  
0
gatlili tu qerqianad unda dachra

სახელი *:
Email *:
კოდი *: