მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ვარენიკები მარწყვით და იოგურტით
14:28
ვარენიკები მარწყვით და იოგურტით


ვარენიკები მარწყვით და იოგურტით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

კვერცხი 1.

მარილი 1 /.

იოგურტი 1 ჭიქა.

 

შიგთავსი:

მარწყვი, იოგურტი და შაქარი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილი გავცრათ მარილთან ერთად, დავამატოთ კვერცხი, იოგურტი და მოვზილოთ ცომი (ცომი ხელს არ უნდა ეკვრობოდეს). მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, ჭიქით ან ფორმით ამოვჭრათ პატარა რგოლები, თითოეულ რგოლზე მოვათავსოთ დაჭრილი მარწყვი, შაქარი, იოგურტი შემდეგ გვერდები გადავუკეცოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1257 | დაამატა: natia | ტეგები: ვარენიკები მარწყვით და იოგურტით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: