
ვარენიკები მარწყვით და იოგურტით
მასალა:
ცომი:
პურის
ფქვილი 3 ჭიქა
კვერცხი
1ც.
მარილი
1 ჩ/კ.
იოგურტი
1 ჭიქა.
შიგთავსი:
მარწყვი,
იოგურტი და შაქარი გემოვნებით.
მომზადება:
ფქვილი
გავცრათ მარილთან ერთად, დავამატოთ კვერცხი, იოგურტი და მოვზილოთ ცომი (ცომი ხელს არ უნდა ეკვრობოდეს). მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, ჭიქით ან ფორმით ამოვჭრათ პატარა რგოლები, თითოეულ რგოლზე მოვათავსოთ დაჭრილი მარწყვი, შაქარი, იოგურტი შემდეგ გვერდები გადავუკეცოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში.
|