მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ცულისპირას შეჭამანდი
19:44
ცულისპირას შეჭამანდი


ცულისპირას შეჭამანდი

 

მასალა:

ცულისპირა  250გრ.

ნიგოზი 25გრ.

ხახვი  3 თავი

დაჭრილი ქინძი 40გრ.

მარილი და პილპილი გემოვნებით.

მომზადება:

ცულისპირას მარცვალი გაარჩიეთ, გარეცხეთ და ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით იმდენი წყალი, რომ დაფაროს. როცა ადუღდება, 2 თავი ხახვი ჩაააჭერით, კარგად რომ მოიხარშება, დაუმატეთ დანაყილი ნიგოზი, 1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი და ქინძი. მარილით და პილპილით შეკმაზეთ, წამოადუღეთ და გადმოდგით. არც ძალიან თხელი უნდა იყოს და არც ძალიან სქელი. თუ გინდათ, მჟავე იყოს, დაუმატეთ ტყემალი ან ტყლაპი და მოხარშეთ, თუ წყალი შეიშროს, დროდადრო ჩაუმატეთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2027 | დაამატა: natia | ტეგები: ცულისპირას შეჭამანდი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: