მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ცომში შემწვარი ბანანი
14:27
ცომში შემწვარი ბანანი


ცომში შემწვარი ბანანი

 

მასალა:

ფილოს ცომი 10ც.(გამზადებული იყიდება თხელი ფირფიტების სახით)

კარქი 50გრ.

ბანანი 5ც.

სეზამის მარცვლები 2ჩ/კ.

თაფლი 3ს/კ.

ზეთი 250მლ. სესაწვავად.

მომზადება:

თაფლი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე (ან გამოვიყენოთ თხევადი) შევურიოთ სეზამის მარცვლები თეფშზე. ფილოს ფირფიტას წავუსვათ გამდნარი კარქი, დავაფაროთ მერე ფირფიტა. ბანანი გავასუფთავოდ კანისგან, ამოვავლოთ ყველა მხრიდან თაფლიან მასაში და გადავახვიოთ მომზადებულ ცომში (ყველა ბანანი მომვამზადოთ აღნიშნული მეთოდით). შევწვათ გაცხელებულ ზეთში ორივე მხრიდან. (სურვილისამებრ შეგვიძლია მოვასხათ ხილის წვენი ან შოკოლადის სოსი).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1771 | დაამატა: natia | ტეგები: ცომში შემწვარი ბანანი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: