მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ცხვრის ხორცის სუპი ბარდით და ტყემლით
18:48
ცხვრის ხორცის სუპი ბარდით და ტყემლით


ცხვრის ხორცის სუპი ბარდით და ტყემლით

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი რბილობი 1 კგ.

მწვანე ბარდა  300გრ.

წითელი ტყემალი  200გრ.

ხახვი  1 თავი

ქინძი, ოხრახუში, მწვანე ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მწვანე ბარდას დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 8–12 საათი. ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ პატარა კუბიკებად, დავასხათ 2 ლიტრი წყალი, ავადუღოთ, ვხარშოთ 20 წუთი პერიოდულად მოვქაფოთ. შემდეგ დავუმატოთ მომზადებული ბარდა, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ვხარშოთ  1 -1,5 საათი. ტყემალი ჩავყაროთ ცხელ წყალში, დავახუროთ თავზე, გავაჩეროთ 15–20 წუთი და გავცხრილოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე, შემდეგ დავუმატოთ მომზადებული ტყემალი და გავაცხელოთ მასა დაბალ ტემპერატურაზე 2–3 წუთი. ქინძი და წიწაკა გავრეცხოთ და დავჭრათ წვრილად. ხორციან მასას დავუმატოთ ხახვის და ტყემალის მასა, მწვანილი და წიწაკა, მოვაყაროთ მარილი, ვხარშოთ სუპი დაბალ ტემპერატურაზე 5–6 წუთი. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1510 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ხორცის სუპი ბარდით და ტყემლი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: