ცხვრის ხორცის ჩანახი
მასალა:
ცხვრის
ხორცი 1 კგ.
პომიდორი
1 კგ.
კარტოფილი
700-800გრ.
ხახვი
200გრ.
ბადრიჯანი 6-7ც.
ქონი
შესაწვავად
ნიორი,
რეჰანი, ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ქოთანში
მოვათავსოთ
ქონის მსხვილი ნაჭრები, შემდეგ ჩავაწყოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი, მრგვალად დაჭრილი ბადრიჯანი, კარტოფილი და პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი წიწაკა, გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები და შევწვათ აირღუმელში მომზადებამდე.
|