მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 23 » ცხვრის ხორცი შამფურზე ნივრის საწებლით
17:27
ცხვრის ხორცი შამფურზე ნივრის საწებლით


ცხვრის ხორცი შამფურზე ნივრის საწებლით

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი 1კგ.

ხახვი 4–5 თავი

პილპილი მარილი გემოვნებით.

 

ნივრის სოუსი:

ნუშის მარცვალი 10.        

რბილი პურის მარცვლები 2 /.

მცენარეული ზეთი 1/2 ჭიქა

კვერცხის გული 1.

ლიმონი 1/2

ნიორი 2–3 თავი

მარილი გემოვნებით.


მომზადება:

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამფურზე ხახვის ნაჭრებთან ერთად, კარგად მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ. ხორცთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ნივრის სოუსი, რომლის მოსამზადებლადაც უნდა ავურიოთ 10 ცალი გახეხილი ნუშის მარცვალი, 2 სუფრის კოვზი რბილი პურის მარცვლები, 1/2 ჭიქა მცენარეული ზეთი, 1 კვერცხის გული, 1/2 ლიმონი, მარილი. ნიორი, ნუში და პურის მარცვლები დავნაყოთ, დავუმატოთ კვერცხის გული და მუდმივი მორევისას თანდათან ვამატოთ ზეთი. ბოლოს დავამატოთ მარილი და ლიმონის წვენი. დავდგათ ცივ ადგილას.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1360 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ხორცი შამფურზე ნივრის საწებლ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: