მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ცხვრის ხორცი კომშით
19:27
ცხვრის ხორცი კომშით


ცხვრის ხორცი კომშით

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი 500გრ.

კომშის 4.

ხახვი 4 .

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ავურიოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი. კანგაცლილი და გულამოჭრილი კომში დავჭრათ ოთხ ნაწილად. მოვთუშოთ ხორცი და ხახვი ღრმა ქვაბში 10–15 წუთის განმავლობაში ისე, რომ არ დავუმატომ წყალი და ზეთი. შემდეგ ხორცის ზედაპირზე მოვათავსოთ დაჭრილი კომში, დავასხათ 1/2 ჭიქა წყალი. ხორცს და კომშს მთლიანად უნდა ფარავდეს წყალი. ვთუშოთ თავდახურული 30 წუთის განმავლობაში, სანამ კომში არ გახდება რბილი. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გავაფორმოთ მწვანილით და სუფრაზე მივიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1472 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ხორცი კომშით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: