მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ცხვის ხორცის მწვადი ბადრიჯნით
18:17
ცხვის ხორცის მწვადი ბადრიჯნით


ცხვის ხორცის მწვადი ბადრიჯნით

 

მასალა:

ცხვრის (მკერდის ნაწილი) რბილობი  500გრ.

ბადრიჯანი 350გრ.

წითელი ცხარე წიწაკა  5-6.

ვაშლის  ძმარი  100გრ.

მცენარეული ზეთი  40გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ 40გრ. ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ ძმარი და დავამარინადოთ 4 საათი. ბადრიჯნებს გავუკეთოთ ღრმა, გრძელი ჭრილი და ჩავაწყოთ დამარინადებული ხორცის ნაჭრები. ფარშირებული ბადრიჯანი ავაცვათ შამფურზე ისე რომ გადიოდეს ბადრიჯნის ორივე ბოლოზე, თან გაიაროს ხორცის ყველა ნაჭერი და შევწვათ ორივე მხარეს, შეწვის დროს მივასხუროთ ზეთი. სუფრაზე გავიტანოთ წითელ ცხარე წიწაკასთან ერთად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1634 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვის ხორცის მწვადი ბადრიჯნით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: