მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ლულა - ქაბაბი
22:17
ლულა - ქაბაბი


ლულა - ქაბაბი

 

მასალა:

500გრ. ცხვრის ხორცი 

75გრ. დუმა 

1 თავი ხახვი 

1 ჩ/ჭ. შინდის ჩურჩა ან კოწახური

1 ჩჭ. მარილი და პილპილი.

მომზადება:

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხახვი, 100 გრ. შინდის ჩურჩა ან კოწახური ორჯერ გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში. უყავით მარილი, პილპილი, გათქვეფილი კვერცხი და ხელით კარგად აურიეთ. პატარა შამფურები გააცხელეთ, იაღეთ ხელში გამზადებული ხორცი, ზედ შემოაკარით და შეწვით ნაკვერცხალზე. როცა შეიწვება, გამოაძრეთ შამფურიდან და სათითაოდ შეახვიეთ ლავაშში და დაალაგეთ თეფშზე. ამასთან ცალკე მიიტანეთ დაჭრილი ხახვი და დანაყილი კოწახური. შეგიძლიათ შემწვარი ლულაქაბაბი ლავაშში არ გაახვიოთ, არამედ დაალაგოთ თეფშზე, მოაყაროთ დაჭრილი ხახვი და დანაყილი კოწახური.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2252 | დაამატა: natia | ტეგები: ლულა - ქაბაბი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 fGUArtIo  
0
<a href=https://buycialis.skin>cialis tadalafil</a> Since their introduction in 1971, retinoids have been used to treat a variety of skin concerns including fine wrinkles, flat warts, acne, and certain types of skin cancer

სახელი *:
Email *:
კოდი *: