ცხელი ბუტერბროდი ყველით
მასალა:
პური
1ც.
პომიდორი
3–4ც.
ხახვი 2–3ც.
ყველი
200გრ.
ზეთი
შესაწვავად
მაიონეზი
და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პური
დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად, პომიდორი და ხახვი დავჭრათ მრგვალად, ყველი გავხეხოთ. პურის ნაჭრებზე მოვათავსოთ დაჭრილი პომიდორი, შემდეგ დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, გახეხილი ყველი, წავუსვათ მაიონეზი. მომზადებული ბუტერბროდები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე და შევდგათ აირღუმელში შესაწვავად.
|