ცხელი ბუტერბროდი ძეხვით და ყველით
მასალა:
პური
1ც.
ძეხვი
200გრ.
ყველი
200გრ.
ზეთი
შესაწვავად
მაიონეზი
და კეტჩუპი გემოვნებით.
მომზადება:
პური
დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად. ძეხვი და ყველი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და ავურიოთ მაიონეზში. პურის ნაჭრებზე მოვათავსოთ ყველი და ძეხვი, მოვასხათ კეტჩუპი და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და როდესაც ყველი გადნება ბუტერბროდები გამოვიღოთ აირღუმელიდან.
|